Eurovision camping

We willen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en brengen je graag op de hoogte van onderstaande informatie

Ontbijt

Verblijf op de Eurovision camping is inclusief ontbijt  op de aangrenzende boerderij. Het uitgebreide ontbijtbuffet bestaat uit vers gebakken broodjes, diverse luxe vleeswaren, lekkere sapjes, melk, koffie en thee. Dagelijks tussen 8:00 en 10:00.

Shuttle bus

Onze luxe partybus functioneert tijdens de songfestivalweek als shuttle bus. De bus rijdt dagelijks vanaf 8:00 constant heen en weer tussen de camping en Ahoy. Je kunt opstappen wanneer je wil en het gebruik is geheel gratis. Drankjes zijn aan boord te verkrijgen. Op sommige dagen worden er ook uitstapjes georganiseerd naar Amsterdam, Den Haag en Delft.

Fietsverhuur

De eurovision camping is gelegen in een bosrijke omgeving en wordt doorgaans gekenmerkt als een oase van rust. De beste manier om de omgeving op je te laten inwerken is een ontspannende fietstocht. Vanuit de camping naar Ahoy fietsen is ook goed te doen.

The Hague Airport

De luchthaven te Rotterdam ligt op een paar minuten rijden vanaf de camping. Schiphol is ongeveer 50 km.

Uitstapjes

Voor degenen die op gezette tijden even aan het songfestival willen ontsnappen worden er vanuit de glamping uitstapjes georganiseerd naar Amsterdam, Den Haag en Delft. Hou deze website in de gasten voor meer informatie.

Eurovision songfestival

Onze Eurovision camping is een pop up camping die speciaal voor het songfestival wordt gebouwd. Boeken voor of na de songfestivalweek is dus niet mogelijk. Toegangskaarten voor het songfestival zijn niet inclusief.